Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. július 31., vasárnap



Mućkalica (Macedón étel)

4 személyre:
fél kg hús ( sertés, marhaszelet, borjú)
20 dkg paradicsom
20 dkg vöröshagyma
20 dkg zöldpaprika
bors
6 dkg zsiradék
1 db pfeferóni
1 dl vörös bor
1 kávéskanál mustár
apróra vágott petrezselyem
Készítése:
Húst, paradicsomot, paprikát, vöröshagymát kockákra vágjuk, a petrezselymet apróra. Húst hirtelen kisütjük, borsozzuk, sózzuk, hozzáadunk mustárt és fedő alatt puhára pároljuk, hozzá adjuk még a zöldségféléket, lefedve 5 percig pároljuk. Mielőtt tálaljuk ráöntjük a bort, megszórjuk petrezselyemmel és apróra vágott pfeferónival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése