Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. július 31., vasárnap



Főtt marhahús

Hozzá valók 4 személyre:
70 dkg marhahús
bors
babérlevél
póréhagyma
paradicsom
petrezselyem gyökér
zellergumó
16 dkg leveszöldség
Elkészítés:
Vízzel felöntjük a húst, beletesszük a leveszöldséget, sót, fűszert  amikor felforrt. 2 órát lassú tűzön főzzük. Hús megfőtt, felszeleteljük. Melegített hosszúkás tálra helyezzük a hússzeleteket, köré rakjuk leveszöldséget, majd leöntjük húslével. Párolt káposztát, spenótot, sárgarépát, sültburgonyát adunk hozzá köretként.  Főtt marhahúshoz mustárt,  vagy bormártást is felszolgálhatunk. Sült húsok és pecsenyék előtt adjuk asztalra a főtt marhahúst

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése