Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. július 31., vasárnap



Dubrovniki minestrone

Hozzávalók 6 személyre
25 dkg füstölt hús sertés
50 dkg kel bimbó
15 dkg füstölt birka hús
füstölt sertés kolbász
só,bors, 30 dkg burgonya
10 dkg zöldbab, 10 dkg tök
5 dkg füstölt szalonna,2 e.k. olíva olaj
1 dkg fokhagyma,petrezselyemzöld
A füstölt húsokat bő vízben puhára főzzük, ha megpuhult kiszedjük, a levébe beletesszük a kockára vágott burgonyát,kelbimbót,az összevágott tököt,és a zöldbabot. Amikor a zöldségfélék félig megfőttek ,hozzáadjuk a kolbászt. Az apróra vágott szalonnát ,  a zúzott fokhagymát, és a petrezselyemzöldet és az olíva olajat porcelánedényben jól kikeverjük és a leveshez öntjük. A kolbászt karikára vágjuk. Végül beletesszük a felszeletelt füstölt húst.
A minestrone ne legyen nagyon sűrű, utólag sózzuk a levest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése