Padlizsán krém
Hozzávalók:
3 db szép padlizsán
1 fej vöröshagyma
1 dl olaj,
1 tojássárgája
só,mustár , pici cukor
A padlizsánokat parázson megsütjük, majd a héjukat lehúzzuk, egy műanyag
késsel összedaraboljuk , egy tálba
beletesszük a padlizsán húst, hozzá reszeljük a hagymát. Majd a tojásból és az
olajból majonézt készítünk. A tojássárgájához hozzáadjuk a mustárt , és állandó
keverés mellett nagyon lassan csorgatjuk az olajat , ha kész akkor a többi hozzávalókat is belekeverjük a kész
majonézbe.
Az egészet ráöntjük a padlizsán húsra, és elkeverjük az egészet, pirítósra
kenve reggelire vagy vacsorára nagyon finom. Hűtőben tároljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése