Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. július 30., szombat




Padlizsán krém

Hozzávalók:
3 db szép  padlizsán
1 fej vöröshagyma
1 dl olaj,
1 tojássárgája
só,mustár , pici cukor
A padlizsánokat parázson megsütjük, majd a héjukat lehúzzuk, egy műanyag késsel összedaraboljuk ,  egy tálba beletesszük a padlizsán húst, hozzá reszeljük a hagymát. Majd a tojásból és az olajból majonézt készítünk. A tojássárgájához hozzáadjuk a mustárt , és állandó keverés mellett nagyon lassan csorgatjuk az olajat , ha kész akkor  a többi hozzávalókat is belekeverjük a kész majonézbe.
Az egészet ráöntjük a padlizsán húsra, és elkeverjük az egészet, pirítósra kenve reggelire vagy vacsorára nagyon finom. Hűtőben tároljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése