Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. július 30., szombat

Kajszibarackos palacsinta




Kajszibarackos palacsinta

Hozzávalók 4 személyre
4 kajszibarack               5 e.k víz
3 tojás                           3 e.k.kristálycukor
¼ liter zsíros tej           4 e.k.vaj
100 g átszitált liszt      2 e.k kajszibarack lekvár

Felverjük a tojásokat hozzáadjuk a tejet,vizet,lisztet ,és a cukrot.
A palacsinta sütőbe megolvasztunk egy kis vajat ,és merünk egy palacsintára valót majd megsütjük,ezt még 3X  ismételjük, melegen tartjuk.
A meghámozott félbe vágott barackokat kimagozzuk, és negyedekre vágjuk.
Egy lábasban megolvasztjuk a maradék vajat,és megfuttatjuk  benne a barackokat.
A palacsintákat megkenjük egy kis lekvárral , és elosztjuk a párolt barackokat rajta, összegöngyöljük a palacsintákat megszórjuk vaníliás cukorral ,és azonnal fogyasztjuk. Isteni finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése