Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. július 31., vasárnap



Boszniai  csevapcsicsa

Hozzávalók:
1.10 kg marhanyak
40-50 dkg birkanyak vagy zsíros  sertéshús
12 dkg bors
½ dl víz
2 gerezd fokhagyma
Készítés 8 személyre:
Húsokat kockára vágjuk, besózzuk, pár órát állni hagyjuk, ledaráljuk apróra, borssal meghintjük, fokhagyma lével meglocsoljuk, jól össze dolgozzuk, majd kettő órát hideg helyen hagyjuk. Össze dolgozzuk még egyszer, majd ujjnyi csevapcsicsákat  készítünk. Tálra rakjuk, 1 órát frizsiderbe tesszük. Lassú tűzön, roston megsütjük, hogy lédúsak legyenek. Vöröshagymát,paradicsomot,ajvárt  vagy kájmákot adunk mellé.
Jó étvágyat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése