Boszniai csevapcsicsa
Hozzávalók:
1.10 kg
marhanyak
40-50 dkg
birkanyak vagy zsíros sertéshús
só
12 dkg bors
½ dl víz
2 gerezd
fokhagyma
Készítés 8
személyre:
Húsokat
kockára vágjuk, besózzuk, pár órát állni hagyjuk, ledaráljuk apróra, borssal meghintjük,
fokhagyma lével meglocsoljuk, jól össze dolgozzuk, majd kettő órát hideg helyen
hagyjuk. Össze dolgozzuk még egyszer, majd ujjnyi csevapcsicsákat készítünk. Tálra rakjuk, 1 órát frizsiderbe
tesszük. Lassú tűzön, roston megsütjük, hogy lédúsak legyenek. Vöröshagymát,paradicsomot,ajvárt vagy kájmákot adunk mellé.
Jó étvágyat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése