Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. július 31., vasárnap



Liba vajdasági mártásban

4 személyre:
1 db hízott liba
2 fej vöröshagyma
20 dkg leveszöldség
1 tojássárgája
2dl tejföl
2 evőkanál liszt
Elkészítése:
Jól megmossuk az elkészített libát, feldaraboljuk. Borral, paradicsommal, leveszöldséggel és előzőleg megpirított vöröshagymával együtt  sós vízben megfőzzük. Liba megpuhult, kivesszük a levesből, melegre tesszük. Levest forrás pontig hevítjük, majd kiszedjük belőle a zöldségeket, áttörjük szitán, tojássárgáját hozzákeverjük, lisztet, és a tejfölt. Masszát összekeverjük a felmaradt levessel, felforraljuk. Főtt húsra ráöntjük a mártást. Burgonya pürével tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése