Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. július 30., szombat

Mivel itt a körte szezon,ezért ez egy nagyon könnyű és finom recept.




Töltött  körte

4 lédús körte                         ½ citrom leve
50g lágy gorgonzola sajt       50 g kristálycukor
4 e.k. tejszín                              100g eper

Simára keverjük  a gorgonzolát és a tejszínt.
Meghámozzuk a körtéket ketté vágjuk de a szárukat hagyjuk meg. Kivájjuk a magházat,és egy kis gyümölcshúst amit a sajtos krémhez keverünk.  A citrommal meglocsoljuk a körtéket nehogy megbarnuljanak.
A körtéket megtöltjük a krémmel, lefedjük a másik felükkel ,és tányérra rakjuk.
Összetörjük az epret, és hozzáadjuk a cukrot és a maradék citromlevet, felforraljuk majd kihűtjük. A szósszal leöntjük a körtéket, és azonnal tálaljuk. Könnyű esti vacsora és nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése