Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. augusztus 3., szerda

Paradicsomsaláta füstölt lazaccal



Kalória szegény ételek

Paradicsomsaláta füstölt lazaccal

Hozzávalók:
4 db érett paradicsom
4-6 szelet füstölt lazac
1 gerezd fokhagyma, 2 újhagyma,
4 e.k balzsamecet, 12 e.k olívaolaj, 20 bazsalikom levél,só,bors
A megmosott paradicsomot nyolc részre vágjuk. A lazacszeleteket a paradicsomgerezdek nagyságához illő darabokra vágjuk. Az újhagymát ,és a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk.
A balzsamecet salátás tálba öntjük, és hozzáadjuk a fokhagymát,sózzuk borsozzuk,beleöntjük az olíva olajat, és eldolgozzuk.
A lazacszeletekkel megrakott paradicsomgerezdeket egy tálra rakjuk. A hagymával megszórjuk, és az ecettel meglocsoljuk.
Bazsalikolevelekkel diszítjük és tálalásig hűtőbe tesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése