Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. augusztus 4., csütörtök



Kalória szegény ételek

Paradicsommal és olíva bogyóval penne saláta

4 személyre:
300 dkg penne tészta
1 kis fej lila hagyma
100 dkg fekete olíva bogyó
2 db paradicsom
1 evő kanál balzsam ecet
pár db petrezselyem
2 evő kanál olíva olaj
frissen őrölt bors
Elkészítés:
Fél evő kanál olíva olajjal felforralunk 1,5 liter vizet, teszünk bele penne tésztát. Tészta csomagolásán lévő utasításoknak megfelelően megfőzzük, lecsöpögtetjük, és kihűlni hagyjuk.
Forrásban lévő vízben a megmosott paradicsomokat bele mártjuk, meghámozzuk és negyedekre vágjuk. A kimagozott paradicsomot apró kockákra vágjuk, hagymát felaprítjuk.
Paradicsom kockákat, hagymát felaprítva és az olajbogyókat össze keverjük a megmaradt olíva olajjal, balzsam ecettel és ráöntjük a penne tésztára. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel díszítjük, tálalásig hűtőbe tesszük.
Az elkészítés 15 perc.
Jó étvágyat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése