Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. augusztus 13., szombat



Epres piskóta rolád

Hozzávalók:
30 dkg eper
2 evőkanál eper likőr
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg vaj
15 dkg cukor
fél liter tej
1 csomag eper ízű puding por
7 tojásból sütött piskóta tekercs
Elkészítése:
Pudingport megfőzni a leírás szerint. Míg hűl,  cukrot a vajjal keverd habosra.
Tisztítsd meg az epret, a hideg pudingot keverd össze habos, cukros vajjal, majd likőrrel ízesítsd. Egyenletesen simítsd a krém kétharmadát a piskótára és csavar fel.
Krémmel vond be körös körül, tedd a hűtőbe.
Szeleteld fel, díszítsd eperszemekkel, majd eper szörpöt csöpögtess a tetejére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése