Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2016. augusztus 4., csütörtök



Halsaláta tengeri halból 4 személyre

8 szelet kb. 40 dkg filézett kemény húsú tengeri hal
250 dkg saláta koktél
5 szelet kenyér
4 evőkanál olíva olaj
3 evőkanál balzsam ecet
olaj
kapri bogyós pástétom
Készítése:
Négy evőkanál olíva olajjal, 3 evőkanál balzsam ecettel, kevés sóval és borssal vinaigrette öntetet készítünk. Hideg vízzel lemossuk a halat, majd megszárítjuk. Hal szeleteket mély tányérra rakjuk és vinaigrette öntettel meglocsoljuk.
Megmosott salátát összetépjük, de ne legyenek túl kicsik. 4 tányéron szét- osszuk a leveleket.
Kenyér szeleteket megpirítjuk, négybe vágjuk, majd riglis, olaj és kapribogyós pástétommal megkenjük és a tányérokra tesszük.
Kivesszük a halat a pácból, páclevet nagy serpenyőbe öntjük, hal mindkét oldalát 2 percig pároljuk. Tányérokra két-két szeletet teszünk, azonnal fogyasztható.

Jó étvágyat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése