Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2017. január 4., szerda

Bab sólet



Bab sólet

Hozzávalók:

fél kg nagy szemű bab
fél kg füstölt hús
fél kg nyers hús
1 nagy fej hagyma,1 gerezd fokhagyma,
só, bors ízlés szerint

Este beáztatjuk a füstölt húst,és a babot
A hagymát megdinszteljük 2 e.k zsíron hozzáadjuk a kockára vágott nyers  húst, fehéredésig pirítjuk,majd hozzáadunk 1 e.k.őrölt piros paprikát,sózzuk borsozzuk, fokhagymát és a füstölt húst,babot felöntjük annyi vízzel hogy ellepje. Kb 2-3 órát főzzük a babtól függ.

Ha megfőtt akkor rántást teszünk rá,és tálaljuk.
Rántás:
1.e.k zsír 2 e.k liszt,1 k.k.piros paprika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése