Linkcenter

Linkcenter
Több látogató az oldalára

2017. február 10., péntek

Savanyú leves




Savanyú leves 

Hozzávalók
1 db sertés szív
1 db vese
1 db lép
35 dkg tüdő
1 db nyelv
50 dkg sertés comb
2 k.k. só, bors
1 szál zöldség
1 szál répa, vöröshagyma,
15 dkg rizs
7 dl paradicsomlé
A belsőségeket feltesszük hideg vízben főni 50-60 perc,teszünk bele 2 babérlevelet. Amikor megfőtt megpucoljuk a nyelvet, és  mindet felkockázzuk.
A nyers húst kockára vágjuk és feltesszük 1,5 l vízbe főni, beletesszük a zöldségeket is, majd készre főzzük. Beletesszük a belsőségeket ,és a rizst,15 perc alatt készre főzzük, ha megfőtt akkor hozzáöntjük a paradicsomlevet. Savanykás  ízűnek kell lennie.
Majd tálaláskor paradicsomlével ízesítjük,ha szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése