Gyümölcs
torta
8 tojásból piskótát sütünk
A krém
hozzávalói:
1 epres
pudingpor
0,5 l . tej+ 3 dl a habporhoz
25 dkg
kristálycukor
2 csomag
zselépor (piros)
2 csomag
habpor
fél kg málna
vagy eper
25 dkg
margarin
5 kanál
liszt
A tejben
megfőzzük a pudingport,lisztet,cukrot kemény krémet kapunk,félre tesszük hűlni.
Ha kihűlt a
krém akkor belekeverjük a margarint és habosra keverjük,ezt a krémet rákenjük a
piskóta tetejére, majd a málnát szépen sorba rakjuk a krém tetején,felolvasztjuk
a zseléport és rácsorgatjuk a tetejére, ezután felverjük a habport és a
tetejére tesszük. Nagyon finom és könnyű. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése